Over ons

[inv_heading title_color=”#323232″ heading=”Over ons” text=”Bij Galant bent u belangrijk. Wij nemen de tijd voor u om duidelijk in kaart te brengen wat een geschikte strategie voor uw doelen is. Daarom richt Galant zich niet op grote bedrijven, waardoor we tijd voor u overhouden. Onze online marketing adviseurs maken tijd om bij u langs te komen om een goede indruk te krijgen wat er speelt bij uw organisatie en waar u voor staat. Dit vertalen we naar een gepaste strategie.
“]
[inv_info_box text_align=”right” title_color=”#323232″ text_color=”#777777″ link_color=”#ffffff” back_color=”#ffffff” title=”Galant is transparant” text=”Galant staat voor een eerlijke relatie. Door middel van één aanspreekpunt voor u, houden we de communicatielijnen kort. Het is voor ons belangrijk om op dezelfde lijn te zitten als onze klant. Hierdoor komt niemand voor verrassingen te staan.
De maandelijkse rapportage die Galant aan u uitbrengt zorgt ervoor dat u precies weet wat onze dienstverlening voor u heeft opgeleverd.
“]
[inv_info_box text_align=”right” title_color=”#323232″ text_color=”#777777″ link_color=”#ffffff” back_color=”#ffffff” title=”Galant is persoonlijk” text=”Een goede verstandhouding is belangrijk voor ons. Daarom komen wij naar de klanten toe. Dit zien wij niet alleen als extra service, maar ook noodzakelijk om uw organisatie beter te leren kennen en te begrijpen wat belangrijk voor u is.
U zult geen moeite hoeven doen om verschillende namen te onthouden wanneer u contact met ons heeft. U zult namelijk een persoonlijke adviseur krijgen die op de hoogte is van de situatie van uw organisatie en u daardoor snel van advies kan voorzien.”]
[inv_info_box text_align=”right” title_color=”#323232″ text_color=”#777777″ link_color=”#ffffff” back_color=”#ffffff” title=”Galant is vrij” text=”Bij Galant geloven wij niet in lange contracten. Onze dienstverlening is namelijk per maand opzegbaar. Wij geloven in heldere communicatie en klanttevredenheid. Door goed met elkaar te blijven praten zorgen wij ervoor dat onze klanten tevreden bij ons blijven.”]
[inv_single_img img=”2394″]
[inv_address text_color=”#ffffff” city=”Bel ons nu!” notation=”tel: +31628419433
mail: info@galantmarketing.nl”]

Leave a reply