Diensten

[inv_heading title_color=”#323232″ heading=”Bereik meer met Galant” text=”Elke onderneming heeft andere wensen en andere doelen.
Bij Galant snappen we dat als geen ander.
Wij willen eerst uw bedrijf leren kennen en daarna uw doelen in kaart brengen.
Met onze verschillende diensten hebben wij de tools en kennis in huis om uw doelen succesvol te bereiken.”]
[inv_service_box icon=”2448″ title=”Adwords” descriprion=”

  • Galant is dé specialist bij u in de buurt. Wij helpen uw doelen te vertalen naar een succesvolle google adwords campagne. Door ervaring met honderden campagnes kunnen wij succesvol de campagnes voor u opstellen, analyseren en optimaliseren.

” title_color=”#323232″]

[inv_service_box icon=”2449″ title=”Display Marketing” descriprion=”

  • Van simpele banners tot meer complexe remarketing campagnes. Wij ondersteunen u met alle vormen van Display Marketing.

” title_color=”#323232″]

[inv_service_box icon=”2450″ title=”SEO” descriprion=”

  • Om een goede positie in te nemen in de zoekmachines moet uw site geoptimaliseerd zijn. Wij hebben jarenlange ervaring in zoekmachine optimalisatie. Samen met de nieuwste ontwikkelingen kunnen wij uw site de juiste posities laten innemen.

” title_color=”#323232″]

[inv_service_box icon=”2451″ title=”Bing” descriprion=”

  • Bing, de zoekmachine van Microsoft neemt een steeds groter marktaandeel in. Galant laat dit gegeven niet links liggen en is inmiddels bekend met de mogelijkheden van Bing advertenties. Wanneer wij denken dat dit geschikt is voor uw bedrijf kunnen wij ook hierin u van dienst zijn.

” title_color=”#323232″]

[inv_service_box icon=”2447″ title=”Analytics” descriprion=”

  • Analytics, de gratis tool van google, richt Galant voor u in. Door middel van het voor u op maat gemaakte dashboard heeft u in één oogopslag overzichtelijk wat voor u belangrijk is.

” title_color=”#323232″]

Leave a reply