“Ik ben ervan overtuigd dat elke ondernemer, groot of klein, succesvol mee kan doen op Google.”

Wat ik veel heb gezien, in de 10 jaar dat ik in de Online Marketing actief ben, is dat kleinere ondernemers de rug wordt toegekeerd wanneer zij informeren bij Online Marketing bureau’s. Er is grote vraag naar Online Marketing, en terecht; het kan grote impact hebben. Dit zorgt er wel voor dat de meeste bureau’s selectief in hun klanten zijn en helaas enkel de bedrijven met grote budgetten willen aantrekken.

Ik ben er juist voor de kleinere ondernemers. In tegenstelling van wat veel mensen denken kun je met een klein budget ook succesvol en goed vindbaar zijn op Google. Deze vorm van sociaal ondernemen spreekt mij enorm aan, omdat mijn dienst echt het verschil kan maken voor veel ondernemers. Daarnaast is de drempel laag en alles maandelijks op te zeggen. Ik wil dat de ondernemers zich vrij voelen in de samenwerking.

Door grote klanten af te wijzen heb ik ruimte en aandacht voor mijn huidige klanten. Zo kan ik de ondernemers geven wat zij ├ęcht nodig hebben en wat precies bij de situatie en fase van de onderneming past. Echt op maat dus. Dit is belangrijk wanneer je het budget zo effici├źnt mogelijk wil inzetten.

Wat ik belangrijk vind is duidelijkheid voor mijn klanten. Voor velen zijn online marketing en google maar vage begrippen. Ontastbaar. Ik begrijp dat het fijn is om te weten wat je nou eigenlijk koopt. Dit leg ik in normaal Nederlands uit, zonder uitgebreide poespas of onbegrijpelijke vaktaal. Ook kun je iedere maand keurig zien wat het je heeft gekost en wat het je heeft opgeleverd. Je hebt en houdt zodoende grip op de zaak.